DE KONING interieur
wie we zijn en wat we leuk vinden

Over

Ik ben Erik de Koning van De Koning Interieur. Met een team van deskundige vakmensen zijn we sinds 2009 actief in de interieurbouw.

Zakelijk

Wat we het liefst doen? Uw ruimte omvormen tot iets moois. Een balie, receptie, ontvangstruimte, horecagelegenheid en kantoor: we maken het allemaal. Of het nu gaat om nieuwbouw of herinrichting, we maken het even graag. Uw ruimte in verschillende sferen, met een grote diversiteit aan materialen en altijd een topresultaat.

PARTiCULIER

Maatwerk in woonhuizen. Dat is wat we doen. Uw huis wordt iets eigens, iets unieks. Bijvoorbeeld met kasten op maat. Voor elke wand of hoek maken we een oplossing die past en benutten de ruimte optimaal. Of een keuken, conform de wensen in materialen, kleuren, indeling en uitstraling. Met maatwerkmeubilair krijgt uw woning de sfeer die bij u past. Wij realiseren uw specifieke interieurwens.

3D-ontwerpen

Wat we altijd doen: 3D-tekeningen maken. Bij een interieurontwerp met nieuwe kleuren, indeling en materialen is het soms lastig kiezen. Hoe het eruit gaat zien wordt zichtbaar op schaal en in kleur met een 3D-ontwerp. U krijgt een goed beeld van het eindresultaat. Met zo’n tekening is het makkelijker om keuzes te maken.